|
|
Pribehy zo zivota
verze 2.41
|
|
|
|
|
Cudzinecká légia
|
Autor:
Peter
Datum: 11.07.2008, 14:14:35
Zdravím všetkých už dlhšiu dobu uvažujem o vstupe do cudzineckej légie.Mám 18rokov a život pred sebou nevravím,že je to zlý život no odjakživa ma lákala táto zahraničná bojová zložka.Čerstvo som zmaturoval a momentálne som doma venujem sa tomu čo ma baví no jedna vec ma už dlho nebaví a to je byť doma a počúvať reči našich mam aj sestru a na tú je veľmi upriamena pozornosť,niekedy si mylsim ako keby našim bolo jedno čo robím a akým smerom sa uberám.Už ma to naozaj nebaví stále len počúvať tie iste keci a tak som nad touto možnosťou uvažoval no nieje to hlavný dôvod prečo by som tam chcel vstúpiť tiež mám pozitívny vzťah ku armáde. Na začiatok som sa rozhodol vstúpiť ku slovenskému vojsku na 3 roky aby som nabral aspoň nejaké skúsenosti počas tych troch rokov by som sa aktívne pripravoval aj keď určitý základ mám z civilného života, ktorý som nabral aktívnym športovaním.Chcel by som vedieť váš názor na moje stanovisko a tiež by som prijal vaše rady a skúsenosti s Cudzinecku légiou dakujem
|
|
| SPONZOROVANÉ ODKAZY / ADVERTISING |
|
|
|
 |
Re: Cudzinecká légia
|
Autor:
martin123
Datum: 11.07.2008, 14:28:05
dam ti radu. Chod na nejaku vojensku VS, nasledne zostan normalne tu v armade, pri troche stastia si najdes teple miestecko. Ma to vela vyhod ako napr. skory odchod do vysluhoveho dochodku na ktory mozes odist po 15 rokoch sluzby/!/, prispevky na byvanie a pod. Aprpo pri vyssich sarziach su tie dochodky velmi,velmi pekne, z beznym sa nedaju ani porovnat, a zaroven mozes dalej pracovat.
|
|
 |
|
Autor:
Peter
Datum: 11.07.2008, 17:58:34
tak nad takoutu možnosťou som uvažoval no je tam jeden háčik a to ,že sa tá výška otvára ale až o 2 roky a čakať taku dobu by asi nebolo múdre jediné čo asi zatiaľ môžem je vstúpiť do našej armády ale nad tvojou možnosťou som uvažoval dakujem
|
|
 |
|
Autor:
fearl
Datum: 11.07.2008, 18:32:07
ja tiez chcem ist do legie a zistujem si veci ale moc o tom este neviem myslim ze nieje dobra volba ist do svk armady a potom odist inde cosi som o tom cital... tiez som ale rozmyslal ze pojdem do svk armady ale to nieje armada to je dovolenka nasi vojaci nerobia nic a prd vedia keby ho niekde vysadili tak sa strati ... (zas tak nie ale slaby vycvik ) ale zas je to dobry flek nic nerobis obcas na strelbach vystrelis alebo ides nikde pri prir katastrofe na misiu je tazke dostat sa je tam velky zaujem
rozmyslam nad legiou lebo to je armada tam ta naucia vsetko mozne a potom si vojak a mas aj prilezitosti ako vojak lenn chcel by som vediet este nejake info tak ak tu dakto vie tak napiste
|
|
 |
|
Autor:
fearl
Datum: 11.07.2008, 20:16:42
to máš pravdu no základy sa hodia aj keď to nieje bohvie čo tak ja mám isté informácie no to nájdeš na nete všade sú to tie isté texty ale ta podstata je iná no tiež by som ju rád skúsil a naozaj zistil aké to je už dlho o tom rozmýšlam, že tam pôjdem
|
|
 |
|
Autor:
czech-us.cz

Datum: 27.07.2008, 01:15:44
ahoj, niekedy som aj ja premyslal nad touto volbou potom som s toho upustil, i ked ako si piosal sa tam vela naucis a naucis sa tam odolavat kde comu, odchod s tejto zlozky nie je lachky - len dezercia a ak ta nahodou chitia, je za to velky trest, beru to ako vlasti zradu viem ze ti tam daju vsetko, aj opustaky domov k rodine, dnes je to brane nie ako pred casmy, nieco som si o tom pozistoval mat este 18 rokov tak urcite nevaham ist tam mam uz 30 a myslim ze je zbytocne pre mna niekde nieco nove rozbiehat ale co ti povedat, no urcite na slovensku ta necaka nic dobre ako kazdeho, nie vsetci sme tak na tom ako poniektory co nakradli a podviedli kde koho a dostali sa k moci aj ked len k penaznej moci ale su situacie kedy im tie peniaze nepomozu ale su aj ine zlozky ako cudzinecka legia a podobne im, ved aj rusi maju podobne aj britania aj nemci skus si pozistovat a rusi maju dost tvrdy vycvik len neviem ci tam beru aj inych prislusnikov statov pred casom som chcel odtialto zdrhnut len pre tento system ktory tu vladne utekom nezmozem nic a po case ked sa sem vratim, nedokazem tu byt asi ani minutu ako ked to prirovnam k stazi v zahranici na mesiac kde som bol a dosiel som sem na slovensko a bol som strateny v blave v tescu a prekvapeny ako tu ludia mozu zit a to iste aj v bb a po tom mesiaci si neviem dodones zviknut ak ti mam poradit, chod za tym co ta bavi a nenechaj to len tak v hlave ale zrealizuj svoje plany aj ked to bude nieco podobne ako cudzinecka legia
|
|
 |
|
Autor:
Asocial
Datum: 27.07.2008, 01:27:03
ak sa chceta zahrat na vojacikov, mozete si kupit vzduchovku alebo urobit domaci prak, ale bacha, do toho pracku si nabite hrasok (!) tiez sa naucite veeela veci, napr ako vyplasit vrabce alebo obstastnit zurivu dogu .)
|
|
 |
|
Autor:
Peter
Datum: 15.12.2008, 11:16:08
ak bude nedaj boze 3 svetova ...tak tvoju prdel ...nebudes zachranovat sam ..ale vojaci ..to ti asi nedoslo.A potom ti tvoj pracik a hrasok atd budu vies naco..
|
|
 |
|
Autor:
Mgr.Anabolic
Datum: 31.07.2009, 13:44:35
to myslite vazme???hahahaaa 3 svetova a chlapec ma bude zachranovat...tak ti dakujem hned si idem lahnut,lebo toto je prvy krat co budem za svoj zivot kludne spinkat,ked viem,ze bdies nad mojou bezpecnostou.
|
|
 |
|
Autor:
Peter
Datum: 05.08.2009, 15:12:09
kludne sa vyspi...prajem ti to
|
|
 |
|
Autor:
Jitka
Datum: 31.08.2009, 23:28:16
Videl jsi, Petre, krasny film podle Remarka " Na zapadni fronte klid"? Jestli ne, mozna, ze by te mohl zajimat. Ono predstavy a realita jsou nekdy daleko od sebe.
|
|
|