Psychologia.sk
Neprihlasený
Portál Psychológovia Fóra Voľný čas Inzeráty Priatelia Správy Knihy Chat Kontakt
log-in
[Pracovne vztahy] [Mladosť, škola,...] [Fórum] [SocFob] [Singles] [Vzťahy] [Ako roky idú] [Drogy a alkohol] [Sexualita] [Homosexualita] [Príbehy] [Ankety] [Rozvoj osobnosti] [Depresia] [Smetisko] [Muzikoterapia] [Pripomienky] [Humor] [Sny]

Dejiny.sk
Forum o dejinach
verze 2.41

Otázka-ako došlo k rozdelení slovanských kmeňov
Autor: Nymir
Datum: 05.10.2009, 00:04:12

Chcel by som sa dozvedieť ktoré faktory hrali v dávnej minulosti zásadný rozdiel medzi slovanskými kmeňmi, to znamená čo spôsobilo že dnes vravýme o Čechoch, Slovákoch atď. Hlavne mi ide o to dozvedieť sa čo spôsobilo rozdelenie medzi čeochov a slovákov. Ide o to že niektorý maďari tvrdia že slováci su v podstate češi a slovenský jazyk je len české nárečie, a preto Slovensko neuznávajú ako národ, chcel by som ,aby sem niekto kto sa do toho rozumie napísal jasny faktor preco hovoromi o slovenskom a ceskom narode alebo vedecku teoriu. Asi som to nevysvetlil moc dobre ale hádam je z toho jasné čo tím chcem povedať, za odpovede vopred ďakujem.

SPONZOROVANÉ ODKAZY / ADVERTISING

Re: Otázka-ako došlo k rozdelení slovanských kmeňov
Autor: veronika
Datum: 10.07.2010, 23:27:13

Aj mňa toto trápi a vidíš, doteraz sa nik neozval, žiadne fórum neexistuje, je to tu bieda. ASi to už čítať nebudeš, ale: Neviem to odborne vysvetliť, som však presvedčená, že naopak, slovenský národ tu bol ako základ, patrili k nám aj moravania. Dokonca aj maďari sú geneticky slovania, teda asimilovaní nomádi. Česi sú extra.

Zpět na hlavní stránku

Netvertising.sk Banner Exchange
Copyright © 1999-2010, www.dejiny.sk, všechna práva vyhrazena
Tato doména patří do portfólia občanského sdružení veda.sk
TOPlist